Lansering av RETAIL365.se

När midvintern var som djupast för ett par månader sedan möttes jag av en fantastisk soluppgång på en av otaliga morgonpromenader denna vinter. Jag stannade upp och lät mig omslutas av värmen, ljuset och den energi som återigen började fylla en tröttkörd kropp. År av tankar, idéer, frustration och affärsutveckling kokade ner till just denna stund då jag bestämde mig. Jag ska starta det företag jag ägnat så många timmar de senaste åren att tänka på, fundera över och fantisera om.

Vintersol_2

Jag ger mig ut på en resa, ett äventyr, som jag hoppas får dela med många, både kunder och medarbetare de närmaste åren. Jag vet att affärsmodellen håller, att efterfrågan finns i överflöd och att jag aldrig kommer gå tillbaka. RETAIL365 ska bli ett fantastiskt företag för både kunder och medarbetare.

Med våren i antågande känns det därför skönt att äntligen lansera en hemsida och att skriva ett första blogginlägg i vad som kan beskrivas som ett hem. Långt ifrån färdigbyggt men tillräckligt redo för en första husvisning. Välkommen på besök!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: